Hodnocení obchodu

4,8 1219 hodnocení
5
1160x
4
11x
3
5x
2
4x
1
39x
Nevyplňujte toto pole:
AT Avatar autora Alena Trtíková | 19.4.2022
Super, rychle dodáno.
MV Avatar autora Marta Vyčichlová | 1.4.2022
HJ Avatar autora Hana Jirušková | 19.3.2022
MT Avatar autora Marie Tichá | 19.3.2022
Super, doporučuji
PD Avatar autora Petr Dostál | 14.3.2022
FV Avatar autora František Veselý | 11.3.2022
Rychle dodáno
JM Avatar autora Jiřina Malíková | 10.3.2022
LK Avatar autora Lucie Kaslová | 9.3.2022
Pěkný zboží, rychlé dodání. Jsem velmi spokojena.
NH Avatar autora Natalie Hujová | 9.3.2022
LS Avatar autora Lenka Strnadová | 28.2.2022
Perfektní obchod
D Avatar autora Denisa D. | 22.2.2022
Rychle odeslani a dobre zabaleno. 2 ze 3 produktu byly v poradku. Sada pro vyrobu domaciho piva plzenskeho typu neprisla. Poslali mi sadu na vyrobu cerneho piva, ktery obdarovany moc neocenil… Na email, ktery jsem psala pred tydnem a prosila o vysvetleni, dosud nereagovali. Byl to muj prvni a posledni nakup.
KV Avatar autora Klára Vodičková | 3.2.2022
Dodání dárku proběhlo rychle. Doporučuji.
MO Avatar autora Markéta Olejníčková | 3.2.2022
PS Avatar autora Pavel Svoboda | 3.2.2022
Hezké a originální dárky. Rychle dodány.
IH Avatar autora Iveta Hallerová | 3.2.2022
M Avatar autora Markéta | 1.2.2022
Ze tří produktů byly dva OK, jeden špatný - bez obalu a zabalený jen v průhledné fólii. Jelikož jsem to chtěla jako dárek, tak to samozřejmě nešlo. Třikrát jsem obchodu psala s prosbou o vyjádření a vysvětlení a naprosto bez reakce, vůbec nekomunikují a ignorují. Tento způsob komunikace mi přijde nekorektní, už bych zde nenakoupila a nedoporučuji.
P Avatar autora PerfektniDarky (Administrátor) 9.3.2022
Dobrý den, omlouváme se Vám, že jeden z produktů byl chybně zabalen. Platba za tento produkt Vám byla vrácena zpět na kartu. Hezký den.
RB Avatar autora Renata burglova | 31.1.2022
MK Avatar autora Milada Kašparová | 31.1.2022
Byl to dárek pro partnera , zatím ho ještě nevyzkoušel ale radost z darku měl. Určitě napíšu hodnocení až pivo.uvari už se těším až ho ochutnáme
JS Avatar autora Jaroslav Silbernik | 29.1.2022
Ano jsem velice spokojena
RD Avatar autora Rudolf Dvořák | 26.1.2022
Jsem spokojen. Vyřízení obědnávky a předání doručovateli i dodání proběhlo v krátkém čase.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení